Gruja Petrol

Prvi teniski turnir u Žitištu

U subotu i nedelju 19.-20.  septembra u sportskom poslovnom centru "Pešut" u organizaciji teniskog kluba "Trending" iz Žitišta održaće se teniski turnir "TK TRENDING OPEN 2020".
 
Takmičari se mogu prijaviti u Kafe poslastičarnici "Cassato in" u Žitištu ili na telefon 064 1669650 do 16. septembra 2020.
 
Rukovodstvo teniskog kluba u kom se nalaze isključivo žene obećava vrhunsku organizaciju sa ubeđenjem da će turnir biti tradicionalan. Na turniru pravo učešća imaju muškarci bez obzira na kategoriju a u perspektivi je u planu organizacija i ženskog i mešovitog turnira. Ćlan Upravnog odbora i potpresednik teniskog kluba Žana Govedarica poziva sve zainteresova takmičare a ujedno se zahvaljuje Turističkoj organizaciji Opštine Žitište i Sportskom savezu Opštine Žitište za podršku u organizaciji turnira.
 
Sponzori turnira su: Štamparija "Sitoprint" ,DOO "Valor", "Kruna voda", Kafe poslastičarnica "Cassato In", Menjačnica"Bee Dream" i Rođendaonica "Happy day kids".
Medijski ponzori su; "Info centar Žitište", " Žitište online", "Sportinfo", List "Zrenjanin", "Sportski.rs" i "Medija-live" Zrenjanin. 
 
Dobro došli , teniski klub "Trending"
 
Na slici članovi upravnog odbora Žana Govedarica i Katarina Stanojević.
 

Comments powered by CComment