Gruja Petrol

Košarkaši Svetog Đorđa počeli pripreme za novu sezonu

Košarkaši Svetog Đorđa počeli su sa pripremama za narednu sezonu u ponedeljak 17. avgusta. Trener ekipe Marko Boljac sa pomoćnikom Nenadom Vignjevićem oformio je ekipu koja će se i dalje boriti u Drugoj ligi Srbije.

U prošloj sezoni Košarkaški klub Sveti Đorđe ostvario je neverovatan uspeh a to je opstanak u Saveznom rangu takmičenja, Liga je prekinuta zbog pandemije virusa četri kola pre kraja kad su se košarkaši iz Žitišta grčevito borili za opstanak.

Klub su u prethodnom periodu pojačali igrači, povratnik Danijel Čuč, zatim Mihajlo Omaljev, Marko Radifković i Milan Grujić (Bagljaš Zrenjanin), Bojan Lučićanin i Aleksandar Petrović (Radnički Beograd) , dok su ekipu napustili Nikola Đokić, Vladimir Gombar, Luka Nedeljkov, Stefan Škripac a Marko Vulin i Marko Ugričić su završili košarkašku karijeru. Kako je u klubu najavljeno očekuje se dolazak bar još tri igrača.

Igrače je na prvom treningu pozdravilo rukovodstvo kluba koje je uradilo sve da ekipa ima vrhunske uslove za rad u narednom periodu kao i za početak nove sezone koje se očekuje 3. oktobra.

Svetac će utakmice na domaćem terenu i dalje igrati u Banatskom Karađorđevu.

Comments powered by CComment