Gruja Petrol

U SUBOTU KOŠARKAŠKI DERBI U ŽITIŠTU

U 20. kolu Prve regionalne lige KSV (grupa sever) košarkaši Svetog Đorđa savladali su u Vrbasu istoimenu ekipu rezultatom 58:63.

Igrači trenera Mileta Medakovića i njegovog pomoćnika Nenada Vignjevića imali su prednost tokom većeg dela meča ali su pri kraju dozvolili domaćinu da izjednači i doveli utakmicu u neizvesnu završnicu.

Ekipa je igrala u sastavu : Tomić 7 ,Stanić 3 ,Čuč 13 ,Blanuša ,Đokić ,Miljković 9,Boljac 23 ,Martinović 6 ,Labanac ,Pavlović ,Ugrčić 2. Nije nastupio povređeni Filip Latinović .

Sledeće kolo 21. donosi derbi meč  gde se u Žitištu sastaju "Sveti Đorđe" i " Dunav 2014" iz Apatina. Klub iz Apatina prvi je na tabeli sa jednim porazom a predvodi ga kao igrač čuveno košarkaško ime Predrag Šuput !

U prvom meču u Apatinu , Šuput je postigao 36 poena i gotovo sam pobedio ekipu iz Žitišta i ovo će biti lepa prilika za publiku da vidi bivšeg igrača Partizana , Cedevite ...

Utakmica se igra u subotu 18.03.2017. sa početkom u 20h. Kapiten ekipe Marko Boljac poziva publiku da dođe u što većem broju i bodrenjem pomogne da se pobedi odlična ekipa iz Apatina !

Comments powered by CComment