Gruja Petrol

Sveti Đorđe: Delegacija kluba oduševljena dočekom na žrebanju za Kup Radivoja Koraća

Delegacija košarkaškog kluba Sveti Đorđe koja je bila prisutna na žrebanju povodom finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća donosi sa sobom ogromne impresije i veliku zahvalnost Košarkaškom Savezu Srbije na dočeku i poštovanju.
Članovi kluba iz Žitišta imali su status apsolutno ravan drugim klubovima čak u nekim segmentima i veći tretman.Veliku čast klubu iz Žitišta ukazao je predsednik KSS gospodin Predrag Danilović kad je u svom obraćanju posebno čestitao na neverovatnom uspehu kluba. Rukovodstvu, treneru i igraču ukazana je ogromna čast gde su velikani košarkaškog sporta prilazili upoznavali se i raspitivali na koji je to način klub iz Žitišta organizovan da bi ostvario ovaj rezultat ne zabeležen u analima sporta.
 
 
Trener Partizana Andrea Trinkijeri izvukao je loptice u koj su bila imena KK "FMP" i KK "Sveti Đorđe" tako da se ekipe 14.februara sa početkom u 17h sastaju u prvoj utakmici Kupa Radivoja Koraća. Posle žrebanja sazvan je tehnički sastanak sa predstavnicima svih osam klubova gde su date precizne instrukcije kojih se klubovi moraju pridržavati. Isto veče klub iz Žitišta imao je sastanak Upravnog odbora na kojem su donešene odluke na koji način će se organizovati povodom odlaska u Niš. 
Rukovodstvo kluba saopštava da će o trošku kluba organizovati prevoz autobusima i prateće stavke svih navijača, prijatelja kluba, simpatizera... Zbog rigorozih organizacionih mera koje su saopštili iz KSS i MUP svi zainteresovani kojima je Sveti Đorđe u srcu i koji žele da klub podrže u Nišu treba da kontaktiraju člana Upravnog odbora kluba Duška Kočalku ne telefon 063 399548 koji će detaljno obrazložti šta je potrebno da bi se organizovao put za Niš.
 
 

Comments powered by CComment