Gruja Petrol

Branislav Golić uspešno otklanja kvarove na mobilnim telefonima

Ukoliko su vam se dešavali kvarovi bilo kakve vrste na mobilnim telefonima, sigurno ste se zapitali ko je dovoljno stručan da ih popravi  - "Mobile 023" je pravo mesto za vas.

Branislav Golić iz Česterega vec tri godine uspešno otklanja kvarove na mobilnim telefonima a njegova stručnost i povoljne cene odlikuju takav prvi registrovan servis u opštini Žitište.

"Vršim popravku telefona svih proizvođača i modela, popravke vezane za mehanička oštećenja, software-ske probleme, probleme sa ekranima (zamena stakla - reparacija, zamena touch screena), menjanje flet kabla, konektora, kamere, i mnoge druge usluge" kaže Branislav.

U servisu koji opremljen vrhunskom opremom takođe se može vršiti i dekodiranje telefona a od nedavno se vrši i otkup telefona iako su u kvaru.

Iz višegodišnjeg iskustva u ovom poslu Branislav ima veliki broj zadovoljnih korisnika a preko 1000 telefona je uspešno servisirao.

Najkraći rok popravke i povoljne cene odlikuju ovaj servis.

Mobile 023, Mladena Stojanovića br. 22, Čestereg, je naš predlog i pravo mesto za vas i vaš telefon, za više informacija: 065/530-1881 ili na fejsbuk stranici Mobile 023

Comments powered by CComment