Gruja Petrol

Restoran MS: Atraktivno mesto za snimanje spotova poznatih bendova

Kvalitetan muzički spot je neizostavan i najbitniji marketniški deo svake pesme, a sama takva promocija, bendovima donosi dosta popularnoti ali i veliku zaradu, nove angažmane i slično.

Nakon Kameleon benda koji je snimio je spot za prezentaciju budućim mladencima još jedan bend je odabrao najlepšu salu u našem kraju za snimanje svog spota.

U pitanju je Simpatico-bend koji čine iskusni muzičari iz Novog Sada i Zrenjanina. Ovi muzičari sa lakoćom sviraju i pevaju, igraju i zabavljaju se svojim raznovrsnim repertoarom. Vrhunski su opremljeni i vežbani, sviraju bez greške dok veselje kreće samo od sebe.

Bend ima dve solistkinje Natasu koja peva perfektno engleski, i najnoviji reportoar koji mladi slušaju širom sveta i Anastasiju koja svojim mladim glasom ne ostavlja ravnodusno.  Bend vodi Josimov Nenad izvrstan muzičar koji svira 3 instrumenata i školovani producent muzičkog studija. Bend radi spostvene aranzmane i studujske snimke za razne produkcije.

Repertoar benda su stare i nove zabavne i narodne, strane i domaće, evergreen, starogradske, pop, balade, strane popularne pesme za sve generacije od 70-tih do najnovijih kompozicija.

Comments powered by CComment