Gruja Petrol

JESTE LI SPREMNI ZA 1. RAZRED ?

Centar za edukaciju i savetovanje "Stvarno važno" organizuje radionice na kojima se vrši priprema budućih prvaka.

Polazak u prvi razred osnovne škole je važan događaj za celu porodicu, najviše za budućeg đaka, ali i za njegove roditelje, pa i članove šire porodice. To je prvi veliki korak na putu ka zrelosti, onaj u kojem se potvrđuje sam trud ali i pažnja i ljubav koju su do tog trenutka roditelji uložili u vaspitanje deta. To je i provera detetovih socijalnih, emocionalnih, intelektualnih i drugih sposobnosti. U periodu pred polazak u školu javljaju se i brojni strahovi, ponajviše roditeljski koji se lako prenose na dete.

Cilj programa je da te strahove otkloni i da detetu na što zanimljiviji način prikaže ono što ga čeka na samom početku školovanja.

Sadržaj programa obuhvata ključne pojmove iz nastavnog programa za prvi razred a ujedno utiče i na saznavanje, osećanja i razumevanja onoga što nas polaskom u školu čeka.

U Centru su nam rekli da nije ostalo još puno slobodnih termina, upiši se na vreme i spremno dočekaj septembar.


Centar za edukaciju i savetovanje dece „Stvarno važno“ nalazi se u Zrenjaninu, ulica Carice Milice 5a, uz parking na Prevlaci kod Kulturnog centra. Za više informacija možete pozvati 065/985-04-05 (Ljubica) ili postaviti pitanje putem mejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Radno vreme ponedeljkom, sredom i petkom je od 8 do 16h, utorkom i četvrtkom od 10 do 18h.