Gruja Petrol

Sjajan uspeh karatista iz opštine Žitište

Na školskom prvenstvu Evrope u tradicionalnom karateu koje je održano u Beogradu gde je nastupalo preko 1200 takmičara iz 18 država karatisti iz klubova Yuko banat i Karađorđevo osvojili su sledeće rezultate:

Lakatus Milana 4. mesto u kategoriji kate,  Savičin Anđela 5. mesto u kategoriji kate, Hana Molac 4. mesto u kategoriji kate,  Relja Dujin 5. mesto u kategoriji kate,  Mateja Marković 4. mesto u kategoriji kate, Larisa Josić 6. mesto u kategoriji kate i 3. mesto u kategoriji borbe i 2. mesto u kategoriji borbe i Strahinja Divjak 2. mesto u kategoriji kate i 1. mesto u kategoriji borbe.

"Jaka konkurencija, nedostatak sreće u nekim situacijama obeležilo je ovo prvenstvo, nastavljamo sa takmičenjem u petak kada nastupaju takmičari 2011. godište i stariji." - rekao je trener Danko Đokić.

Prošlog vikenda je održano prvenstvo Srbije u šotokan karateu a Yuko banat i Karađorđevo je bio najuspešniji klub na tom prvenstvu.Tog istog dana su se proglašavali najuspešniji klubovi u 2022. godini gde je klub Yuko banat i Karađorđevo zauzeo drugo mesto.

Comments powered by CComment