Gruja Petrol

Banatsko Karađorđevo (Srbija) - Uganda - Švedska

Aleksandar Krajnović (27) rodom je iz Banatskog Karađorđeva u kojem je odrastao a nakon srednje škole u Zrenjaninu, Novog Sada i Beograda, rešio je da zbog poslovne prilike ode u beli svet, u jednu lepu i organizovanu skandinavsku zemlju – Švedsku.

- “Svaki slobodan trenutak iskoristim da dođem u moje rodno mesto, gde mogu da odmorim dušu od brzog gradskog života i vidim porodicu i prijatelje.” kaže Aleksandar…

A na pitanje otkud on na YouTube, dodaje?

- “Pre dve godine sam stigao u Švedsku zbog posla i dugo sam razmišljao da krenem u ovaj YouTube poduhvat (projekat) i sada mi se to ostvarilo. Devojka iz videa je iz Ugande, i upoznali smo se ovde. Na prvu loptu nismo bas se “sporazumeli” jer smo istog karaktera ali je bas to nešto sto nas je povezalo. Moda i garderoba je veliki deo našeg života i to je nešto sto nas je u stvari i spojilo i sto ćemo prioritizovati u našim videima.
Kristin je jedna jako zanimljiva i pozitivna devojka iz Ugande, ja sam kao sto već i znate iz naše zemlje a oboje živimo u Švedskoj, tri potpuno različite kulture spojene u jedno!

- "Zapratite nas na YouTube a i pogledajte/lajkujte naš prvi video" poručuje Aleksandar …

Comments powered by CComment