Gruja Petrol

Otvoren novi PerSu market

Od subote 28. marta, novi PerSu komšija na usluzi je sugrađanima Banatskog Despotovca, na adresi Predraga i Vidoja bb.

I u ovom PerSu marketu preduzete su sve neophodne mere predostrožnosti u cilju zaštite zdravlja naših zaposlenih i potrošača. Postavljena je zaštitna zavesa, koja štiti trgovca sa svih strana, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum. Ispred ulaza u maloprodajni objekat, postavljen je dezobarijer za dezinfekciju obuće pre ulaska. Pored toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke se redovno dezinfikuju, kao i sve kontaktne površine na svaka dva sata.

Na dan otvaranja, kupce je pored brojnih akcijskih sniženja i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda. 

Na prostoru od 98 m2, ovaj minimarket svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Pored gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na PerSu pijaci, bogatoj svežim i zdravim voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Vrata novog SuPer komšije, otvorena su radnim danima od 07h do 16h i vikendom od 07h do 14h.

Comments powered by CComment