Gruja Petrol

David Lazi najbolji i u Beču!

Predstavnici Centra za igru Zrenjanin David Lazi i Ivan Kecman uz nadzor trenera Jelene Kovačev učestvovali su na Vienna Dance Open gde su osvojili prvu nagradu u BREAK dance. U seniorskoj konkurenciji i u DUO disciplini i to nastupom po prvi put, dobrim treninzima u poslednjih dve nedelje ovi momci dobro su se spremili za takmičenje i pokazali da su najbolji.

Preko 1500 takmičara u Beču i uz odličnu atmosferu uspeli su da osvoje zlatnu medalju. Publika je na njihovo izvođenje reagovala fenomenalno što je iznenadilo i samog Davida i Ivana koji zajedno treniraju već 5 godina.

„Treba napomenuti da smo u samom nastupu ubacili elemente hip hopa, takođe smo i miksovali muziku i još mnogo toga smo ubacili u jedan projekat tako da smo se malo i bojali jer nismo znali kako će se to svideti publici i sudijama ali je na kraju bilo sve super“ za naš portal kaže David Lazi i dodaje „Jedan od sledećih nastupa biće nam u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu gde pozivam sve naše meštane iz opštine Žitišta i Zrenjanina da nas podrže i vide uživo kako to sve izgleda“

Comments powered by CComment