Gruja Petrol

PerSu marketi podelili ogrev ugroženim porodicama

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom Topli dinar, za obezbeđivanje ogreva za 100 najugroženijih porodica u Vojvodini, održana je i ove godine. Tokom meseca oktobra, od svakog ostvarenog računa PerSu marketi izdvajali su po 1 dinar, da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev u vrednosti od preko milion i po dinara i dostavio porodicama pre zime.

„Veoma smo zadovoljni rezultatima akcije. Uspeli smo i ove godine da sakupimo novac i da ponovo obezbedimo ogrev za 100 socijalno ugroženih porodica, u blizu 80 naseljenih mesta u Vojvodini. Sve su to mesta u kojima poslujemo godinama i ovo je naš način da dodatno doprinesemo njihovom boljitku, kroz direktnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Posebnu zahvalnost dugujemo našim kupcima, bez kojih sve to ne bi bilo moguće“ - poručuju iz PerSu marketa.

Cilj akcije je da se pomogne i dodatno doprinese zajednici, kroz usmerenu i transparentnu pomoć najugroženijima, a u sve to uključili su se i prijatelji akcije, kompanije Imlek, Pepsi, Štark, Moravka, Aleksandrija i Victoria oil, koje su podržale akciju i istakle važnost brige o potrošačima.

Kroz akciju „Topli dinar“, zaključno sa 2019. godinom, ogrev je dobilo 500 socijalno ugroženih porodica širom Vojvodine. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružili su i Centri za socijalni rad iz svih opština, koji su dostavili spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica. Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama doprineli da ove zime svima bude toplo.

Comments powered by CComment