Gruja Petrol

Prijem za volontere Crvenog krsta u Vladi Vojvodine

Povodom obeležavanja Svetskog dana Crvenog krsta i Nedelje Crvenog krsta, u ponedeljak je upriličen prijem kod gospodina Mirovića za sve sekretare i predstavnike volontera iz svih 45 organizacija Crvenog krsta iz gradova i opština u Vojvodini.

Prisutnima su se obratili Sekretar Crvenog krsta Vojvodine gospodin Boško Mitrašinović, predsednik Crvenog krsta Vojvodine, gospodin Dejan Ukropina i Predsednik Vlade AP Vojvodine - gospodin Igor Mirović.

Našu sredinu su predstavljali volonteri Simić Petar, Pavlović Željka, Momirov Valentina I Markov Milan. Svi su ukazali na dobar rad Crvenog krsta u Vojvodini i nemerljiv doprinos volontera koji su svojim radom doprineli podizanju ugleda Crvenog krsta u svojim sredinama. Kako je istaknuto, volonteri i zaposleni su bili svuda i za svakog, kad god je to bilo potrebno.

Takođe je istaknuta dobra saradnja sa organima vlasti u izvršavanju javnih ovlašćenja koja ima Crveni krst, ali I bolja finansijska podrška za izvršenje postavljenih zadataka.

Sve u svemu, bilo je to jedno prijatno druženje na ponos svih članova Crvenog krsta, javili su nam iz Crvenog krsta Žitište.

Comments powered by CComment