Gruja Petrol

Renoviran PerSu market u Žitištu

U 2019. godini PerSu marketi su nastavili da unapređuju i razvijaju svoju maloprodajnu mrežu, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta usluge i iskustva kupovine. Protekle nedelje svečano je otvoren “skockani” PerSu market u Žitištu na adresi Zdravka Čelara 6, koji je ujedno 47. po redu objekat koji je ovaj trgovinski lanac renovirao u prethodnih godinu dana.

Vrata ovog PerSu marketa su Vam otvorena radnim danima i subotom od 06:30h do 20:30h i nedeljom od 07h do 20h. Na oko 120 m2 prodajnog prostora, ovaj minimarket svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova.

Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude izdvajamo PerSu pijacu sa svežim, zdravim i ukusnim voćem i povrćem bržiljivo odrabranim za Vas i Vašu porodicu, ali i odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

“Ukoliko živite u Žitištu ili ćete uskoro biti u poseti ovoj banatskoj varošici, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine” - poručuju iz PerSu marketa.

 

Comments powered by CComment