Gruja Petrol

Otvoren novi PerSu market u Zrenjaninu

U subotu 19. januara, presecanjem crvene trake, svečano je otvoren 14. po redu PerSu market u Zrenjaninu na adresi Dr Tihomira Ostojića 92. Vrata novog PerSu marketa su Vam otvorena radnim danima i subotom od 06:30h do 20:30h i nedeljom od 07h do 20h, gde Vas nakon završene obuke u PerSu trening centru spremno čeka ljubazno osoblje PerSu marketa.

Na oko 80 m2 prodajnog prostora, ovaj minimarket svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova.

Na dan otvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude izdvajamo PerSu pijacu sa svežim, zdravim i ukusnim voćem i povrćem bržiljivo odrabranim za Vas i Vašu porodicu, ali i odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promotivne aktivnosti, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Ukoliko živite u Zrenjaninu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom vojvođanskom gradu, PerSu marketi Vas pozivaju da ih posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

Comments powered by CComment