Gruja Petrol

Obaveštenje iz MZ Ravni Topolovac upućeno svim građanima ovog mesta

Neizglasavanje mesnog samodoprinosa u Ravnom Topolovcu ozbiljno će ugroziti razvoj ovog sela. Upravo zbog toga Savet MZ Ravni Topolovac je izdao saopštenje.

"Ovo saopštenje dostavlja se svim građanima Ravnog Topolovca sa ciljem upoznavanja sa stanjem u MZ, te sa nadom da ce se sto veći broj ljudi odazvati našoj inicijativi. Neizglasavanjem mesnog samodoprinosa, MZ Ravni Topolovac ostaje bez osnovnih sredstava za funkcionisanje. Na žalost nemoćni smo u želji da pomognemo sportskim klubovima u Ravnom Topolovcu, pod tim podrazumevamo kako FK Omladinac tako i sve uzraste u OK Hercegovina. Takođe selo neće imati sredstava ni da vrsi popravke postojeće opreme i infrastrukture u selu, kao ni da pomaže organizovanje raznih dešavanja i manifestacija (Pasuljijada, Roštiljijada, Turniri u malom fudbalu, novogodišnji program za decu…).

Kao što znate, velika većina meštana našeg sela koji su izašli na glasanje izjasnili su se ZA, a pojedini su izrazili želju da bez obzira na rezultat referenduma pomognu finansiranje sela. Prihvativši njihovu inicijativu, ovim putem Vas pozivamo da shodno svojim mogućnostima pomognete dalje funkcionisanje našeg mesta. Novac koji bi bio ulplaćivan na račun bio bi direktno na raspolaganju MZ Ravni Topolovac, a novac bi se javno pravdao, što znaci da bi svaki meštanin koji ima pristup internetu mogao da vidi koliko se novca slilo na račun i na šta se taj novac potrošio.

Za sve dalje informacije kao i za prijavu na spisak (potrebno je napraviti spisak potencijalnih donatora kako bi im se u budućnosti dostavljale uplatnice) obratite se direktno u prostorije MZ ili na brojeve telefona 063-399-244 (Dangubić Miodrag), 062-213-572 (Mirjana Bajat), 023-829-111 (Fiksni telefon MZ)."