Gruja Petrol

PerSu marketi generalni pokrovitelji II međunarodnog sajma privrede ZrBizNet

PerSu marketi su generalni pokrovitelji međunarodne privredne manifestacije “ZrBizNet”, koja se po drugi put održava u Zrenjaninu u hali “Medison”, u periodu od 20. do 22. septembra.

Ova kompanija već više od 20 godina uspešno pokreće privredu Zrenjanina i Vojvodine.

Pre 21 godinu otvorili su prvu prodavnicu u Srpskom Itebeju, a sada svoju delatnost ostvaruju u 80 naseljenih mesta i zapošljavaju preko 1.000 radnika.

Tema ovogodišnjeg ZrBizNet-a je “Pokreni se”, a PerSu marketi će se na sajmu predstaviti sa svojim projektom saradnje sa lokalni proizvođačima pod nazivom “Naši smo. Cilj projekta je razvoj i osnaživanje lokalne privrede, na taj način što pruža priliku malim i srednjim preduzećima da svoje proizvode plasiraju u preko 140 PerSu marketa širom Vojvodine.

Na ovaj način želimo da pomognemo i pokrenemo razvoj lokalnih sredina u kojima poslujemo, poboljšamo kvaliteta života u svakom mestu, kroz dostupnost zdravih, domaćih, lokalnih proizvoda, iza kojih stoje jedinstveno poreklo, tradicija, kvalitet i receptura. Želimo da našim potrošačima, učinimo ovakve proizvode dostupnim, a proizvođačima, odnosno našim budućim partnerima olakšamo plasman i uslove poslovanja - poručuju iz PerSu marketa.

Svi koji sledeće nedelje naprave izlet u Zrenjanin i posete privredni sajam “ZrBizNet”, biće u prilici da tri dana uživaju u bogatom i sadržajnom programu, upoznaju se sa lokalnom kulturom i običajima, isprobaju zanatske proizvode i gurmanske specijalitete, ali i da unaprede svoje znanje i biznis, prošire mrežu saradnika, zaposle i pokrenu se.