Gruja Petrol

PerSu odgovor na inflaciju – Preko 5.000 proizvoda sa nižim redovnim cenama i do -30%

PerSu marketi, vodeći domaći lanac marketa, donose SuPer vesti za svoje potrošače. PerSu je smanjio redovne cene na preko 5.000 proizvoda. Ova hrabra odluka ima za cilj da ublaži uticaj inflacije na kućni budžet i da omogući svima pristupačne cene za osnovne potrepštine.

Cene su snižene prosečno i do -30%, obezbeđujući značajno olakšanje za kupce koji su suočeni sa rastućim troškovima života. PerSu marketi veruju da je svaka kupovina važna i žele da osiguraju da svako može da priušti neophodne proizvode bez ugrožavanja kvaliteta.

Ova inicijativa ima za cilj da pomogne porodicama i pojedincima u očuvanju njihovog kupovnog kapaciteta. Uz smanjenje cena na širokom spektru proizvoda, PerSu marketi žele da obezbede da svako domaćinstvo može da pronađe ono što mu je potrebno i po povoljnim cenama. PerSu marketi su uvereni da je ovo važan korak u pružanju podrške svojim kupcima u vremenima ekonomske neizvesnosti.

Njihova posvećenost održavanju pristupačnih cena u kombinaciji sa širokim asortimanom proizvoda čini ih pouzdanim partnerom za svakodnevnu kupovinu. Posetite najbliži PerSu market i uživajte u povoljnim cenama i kvalitetu koji su postali sinonim za ovaj domaći trgovački lanac. Potražite crvene oznake “Uvek SuPer cena” i uštedite i kad ne kupujete na akciji.

Comments powered by CComment