Gruja Petrol

Prodaja laminata i prateće opreme u Žitištu

Classen 023, u saradnji sa renomiranim firmom iz Nemačke, nudi široku lepezu laminata vrhunskog kvaliteta, različitog cenovnog ranga, odnosno narodski rečeno „za svačiji džep“.

Classen 023 je sa dva prodajna mesta, u Aradcu i Žitištu, postao prepoznatljiv po prodaji i ugradnji kvalitetnog laminata. Ovde možete pronaći idealan laminat za vašu kuću, stan ili poslovni prostor, a u ponudi su podne podloge od različitog materijala, teksture, boje i različitog izgleda.

NEMAČKI KVALITET

Classen laminati poseduju nemački kvalitet – izuzetno su otporni na: udarce, habanje, ogrebotine, vlagu, ne isupuštaju štetne gasove, izuzetno ih je teško zapaliti…

PREDNOSTI LAMINATA U ODNOSU NA PARKET

Laminat predstavlja podnu oblogu modernog, elegantnog izgleda, koja je cenovno mnogo pristupačnija od klasičnog parketa. U ovom slučaju, jeftinije ne znači manje lepo, manje kvalitetno niti manje dugotrajno!

CLASSEN 023 – CENE LAMINATA VEĆ OD 350 DINARA

CLASSEN 023 vrši prodaju i ugradnju laminata sa širokim izborom dezena, podnih obloga i prateće opreme. Takođe, u ponudi imaju garnišne, stiropor, lajsne, vrata, ukrasni stiropor i još mnogo toga…

U asortimanu poseduju laminate 1A i 1B klase, a cene zavise od klase, dezena, proizvođača, debljine (6,7,8,10,12,14mm) a takođe vrše profesionalnu ugradnju brzo i povoljno.

Cene: 1B od 350 – 600 rsd | 1A od 600-1200 rsd m2.

KONTAKT

Telefon: 0691338474

Žitište, Cara Dušana br. 25.

Aradac, Đure Jakšića br. 30.

Comments powered by CComment