Gruja Petrol

Otvoren PerSu market u Žitištu na novoj adresi (FOTO)

U četvrtak 28.01.2020. u 07h, uz poštovanje propisanih mera Vlade Republike Srbije, kompanija PerSu svečano je otvorila novi PerSu market u Žitištu. On se nalazi na samo par koraka od stare lokacije. Ulica je ista - Cara Dušana, ali umesto na broju 12 od četvrtka market se nalazi na broju 10. Iako je reč o samo par metara razdaljine, iz kompanije PerSu poručuju da je napravljen veliki iskorak kada je reč o udobnosti i konforu prilikom kupovine.

Novi market u Žitištu u prostoru od oko 170 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. U prostranom i veoma preglednom prostoru, kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 3.500 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih. Uz stručnost i ljubaznost osoblja, kvalitetan i širok asortiman, povoljnost proizvoda je jednako važan atribut svih PerSu marketa. 

„Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja! Naše komšije u Žitištu na dan otvaranja obradovali smo sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, dok je svaka 50. kupovina toga dana bila gratis“, poručuju iz PerSu kompanije. 

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje novog objekta i uz već poznatu dobrodošlicu PerSu osoblja, žitelji Žitišta će na novoj adresi još više uživati u kupovini.

Comments powered by CComment