Gruja Petrol

Donacija u vidu dva bicikla za potrebe rada Crvenog krsta Žitište

Sekretar Crvenog krsta Vojvodine g. Boško Mitrašinović danas je posetio Organizaciju Crvenog krsta Žitište i uručio donaciju u vidu dva bicikla specijalno dizajnirana za potrebe rada Crvenog krsta, odnosno njegovih volontera.

Ova donacija će u mnogome olakšati rad i delovanje organizacije, posebno u vreme odbrane od korona virusa koja je trenutno najaktuelnija, ali će dobro doći i u budućem radu.

U razgovoru sa sekretarom Crvenog krsta Žitište konstatovano je da su u potpunosti ispunjene mere koje je trebao da sprovede Crveni krst i da volonteri odgovorno obavljaju postavljene zadatke.

Posle kratkog i kontsruktivnog razgovora, poseta je završena, a Crveni krst Žitište koristi priliku da se zahvali Crvenom krstu Vojvodine, Crvenom krstu Apatin, Atletskom klubu Apatin i preduzeću Venera bajk iz Subotice koji su svi zajedno doprineli da ova značajna donacija stigne do Žitišta, jer je Crveni krst Žitište jedna od šest organizacija u Vojvodini koja je dobila ovakvu donaciju od ukupno četrdeset pet organizacija  iz Vojvodine.

Bicikla će u najkraćem roku biti dostavljena volonterima prema procenama kojim mestima su najpotrebnija.

Comments powered by CComment