Gruja Petrol

Raspisan konkurs za prijem dece u vrtić

Predškolska ustanova ''Desanka Maksimović'' Žitište raspisala je konkurs za prijem dece , od 1. septembra 2020. godine, za 2020/2021. godinu.

Zbog odluke Vlade Republike Srbije i mera koje je potrebno da poštujemo, ova ustanova će u periodu od 15. aprila do 15. maja 2020. godine primati prijave dece na konkurs samo elektronskim putem.

Usluga eVrtić, koja je od ove godine dostupna svim roditeljima u opštini Žitište, omogućava elektronsku prijavu dece za upis u vrtić. Roditelj više ne mora lično da odlazi u predškolsku ustanovu, već prijavu može da na potpuno elektronski i besplatan način obavi na Portalu eUprava www.euprava.gov.rs

Napominjemo da mogućnost prijave preko Portala eUprava za ovu ustanovu postoji samo u navedenom roku (pre i nakon tih datuma portal neće biti dostupan).

Za sve roditelje koji nisu u mogućnosti da prijavu deteta za upis u predškolsku ustanovu obave elektronskim putem biće organizovan upis u prostorijama predškolske ustanove čim se za to steknu uslovi te je u ovom slučaju obavezno da se pozove sekretar ustanove Svetlana Jarić na dole navedeni broj telefona radi dobijanja detaljnijih uputstava.

Prijavu na Кonkurs je potrebno podneti i za decu koja se nalaze na listi evidencije u ovoj ustanovi.

Ovaj Кonkurs se objavljuje u sredstvima javnog informisanja i na internet stranici Predškolske ustanove ''Desanka Maksimović'' Žitište. ( www.predskolskaustanova-zitiste.com )

Predškolska ustanova “Desanka Maksimović” Žitište
Кontak telefon: 023/3822-225
emejl adresa ustanove: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. za dodatna potrebna dokumenta na zahtev zaposlenog
Кontakt osobe za rad sa roditeljima svakim radnim danom od 9 do 15 časova
Svetlana Jarić, sekretar: 064/845-95-64
Tanja Gaković, pedagog: 064/845-95-60

UPIS DECE ZA POHAĐANJE PRIPREMNOG PREDŠКOLSКOG PROGRAMA JE OBAVEZAN ZA DECU ROĐENU OD 01.03.2014. DO 28.02.2015.GODINE.

 

Comments powered by CComment