Gruja Petrol

Radno vreme preko 120 PerSu marketa u subotu 4. aprila

U subotu 04. aprila u periodu od 04h do 07h, preko 120 PerSu marketa će otvoriti svoja vrata penzionerima, kako bi mogli nesmetano da obave svoju kupovinu.

- Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ove subote naši marketi će biti otvoreni od 04h do 07h, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica. Trenutno u našim marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve, a to se posebno odnosni na osnovne životne namirnice. Što se bezbednosti tiče, toga dana sa redovnim radom nastavljamo od 07h, kako bismo izbegli susretanje starijih građana sa ostalim kupcima – poručuju iz PerSu marketa.

Pored produženog radnog vremena za starije sugrađane, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete i postavili zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

Na spisku pronađite radno vreme svakog marketa - Vanredno radno vreme PerSu marketa

 

Comments powered by CComment