Gruja Petrol

Od danas novo radno vreme Gomex-ovih prodavnica

Kompanija Gomex vas obaveštava o novim promenama u radnom vremenu naših objekata u skladu sa novom odlukom Vlade Republike Srbije da od nedelje 29.03. zabrana kretanja građana počinje od 15h.

Radno vreme svih Gomex‐ovih malorodajnih objekata će do daljnjeg biti sledeće:

od ponedeljka do petka od 7h do 15h
subotom od 07h do 13:30h
nedeljom od 08h do 13:30h

Od nedelje 29.03. će 168 naših objekata raditi nedeljom za osobe starije od 65.godina u jutarnjim časovima od 4h do 7h. Spisak možete naći na našem sajtu www.gomex.rs ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom našem objektu. Redovno radno vreme objekti nastavljaju od 8h. Pauzu od sat vremena ćemo iskoristiti za dezinfekciju objekata i dopunu polica robom.

Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača. Takođe preporučujemo građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru.

I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani provođenjem dodatnih higijenskih mera i rocedura. U Gomex‐u snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

Comments powered by CComment