Gruja Petrol

Vunene čarape koje su hit ove zime

Milovan Galić iz Žitišta, objavivši fotografiju na twiter nalogu nije ni slutio da će nakon tog trenutka dobiti desetine poruka ljudi koji su bili oduševljeni. Fotografija je predstavljala ručni rad njegove bake i majke a na njoj su bile vunene čarape. Društvena mreža kao društvena mreža bila je dovoljna da se priča proširi neverovatnom brzinom.

Za svega nekoliko nedelja ukupno je bilo 150 porudžbina i vunene čarape su u najkraćem roku dobile „novi dom“. Mnogo porudžbina je stiglo odjednom ali ljudima nije bilo teško da čekaju pa nekada i mesec dana da bi došli do svog para.

Čarape su stigle i do Ane Bekute.

Na samom twiter nalogu Ana Bekuta se pohvalila svojim parom čarapa a i mnoge "poznate" ličnosti su naručile svoj par čarapica, priglavka, natikača, šunjalica - kako god zvali ove vunene čarape.

Vunene čarape u boji zastave Srbije najtraženije.

Kakvih sve primeraka čarapa ima možete pogledati OVDE, najtraženije su svakako u "boji Srbije" a možete Milovana i kontaktirati i preko FB. Možda neke i poručite ako ne za ovu onda sledeću zimu.

Inače, Milovan Galić je prvak Evrope u boćanju, aktivan je u društvenom životu opštine Žitište, a osnivač je i sportskog kluba za osobe sa invaliditetom “Begej”.

Comments powered by CComment