Gruja Petrol

Predstavljanje programa ''Podeli svoje znanje'' u opštini Žitište

U opštini Žitište će se u sredu, 11.12.2019. godine, održati predstavljanje programa ,,Podeli svoje znanje”,koji zajednički sprovode Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Erste Banka, Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju i Evropski pokret u Srbiji. Cilj ovog jedinstvenog programa je stručno i lično osnaživanje žena u našem društvu.

Program ,,Podeli svoje znanje’’ zasnovan je na konceptu mentorstva, a usmeren je upravo na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, jačanje solidarnosti, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena.

Kroz učestvovanje u programu dobijate priliku da savladate značajne veštine umrežavanja, da upotrebite iskustava koja već imate i steknete nova, da dobijate savete kako da dalje razvijate svoju karijeru, da se zaposlite ili promenite posao, da učite o mogućnostima daljeg usavršavanja i mogućnostima međunarodnih razmena, da dobijete korisne savete u vezi sa apliciranjem na konkurse, usavršavanja bez obzira na delatnost. Kroz program će biti pružena posebna pažnja ženama iz ruralnih područja, kao i mladim preduzetnicama i poljoprivredicama.

Predstavljanje programa će se održati u Žitištu, u prostorijama Kancelarije za razvoj pogranične oblasti (Ive Lole Ribara 1-prvi sprat),sa početkom u 11h.

Pozivamo sve zainteresovane stanovnice opštine Žitište da se prijave do utorka, 10.12.2019. godine, na broj telefona 064/8876755

Comments powered by CComment