Gruja Petrol

U Čestereg najveća investicija

Opština Žitište će u narednom periodu realizovati investicije vredne gotovo 200 miliona dinara.
100 miliona dinara će se investirati u Čestereg i u rekonstrukciju vodovodne mreže odnosno zamenu azbestnih cevi. Ugovor je potpisan i u nаrednih desetak dana bi Izvođač radova trebao da bude na terenu. Sredstva u iznosu od malo više od 70 miliona je obezbeđeno od strane Uprave za kapitalna ulaganja.

U Srpski Itebej nove ulice

U Srpskom Itebeju će u narednih 45 dana biti rehabilitovane ulice Branka Radičevića, Banatska, Vojvode Knićanina, Vojvode Stepe, Dositeja Obradovića, Vojvode Mišića i Vojvode Bojovića. Vrednost radova je malo više od 22 miliona dinara od kojih 20 miliona je Opštini dodeljeno od strane Uprave za kapitalna ulaganja.

U Ravnom Topolovcu rekonstrukcija vodovoda

Vrednost zamene azbestnih cevi u Ravnom Topolovcu je 31 miliona dinara, takođe, Ugovor je potpisan sa izvođačem koji ima rok da za 100 dana ovu investiciju privede kraju. Više od polovine ovih sredstava obezbeđena su od strane Pokrajinskog sekreterijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

U Banatskom Karađorđevu sanacija Doma kulture

Javna nabavka je sprovedena i sledi potpisivanje ugovora, vrednost radova je malo preko 20 miliona dinara i radovi bi trebali da krenu u narednih mesec dana. Skoro sva sredstva dobijena su od Uprave za kapitalna ulaganja.

U Torku se mesna kancelarija privodi kraju

U narednih nedelju dana sledi potpisivanje Ugovora vrednog 16.5 miliona dinara posle kojih se očekuje nastavak radova nakon višegodišnje pauze tokom koje nisu izvedeni radovi na ovom objektu.

Comments powered by CComment