Gruja Petrol

Zbog epidemije gripa od ponedeljka rade samo tri dežurna vrtića

Na osnovu preporuke Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a u vezi sa sprečavanjem epidemije gripa, opštinsko veće Opštine Žitište donelo je odluku o redukovanju rada Predškolske ustanove „Desanka Maksimović“ Žitište. U toku naredne nedelje , od 18.02. do 22.02.2019. godine dežurni rad Predškolska ustanova će organizovati u sledećim vrtićima:

Vrtić u Žitištu od 6.30h do 16.00h

Vrtić u Torku od 7.00h do 17.00h

Vrtić u Ban.Кarađorđevu od 07.00h do 12.00h

Sva deca koja pohađaju Predškolsku ustanovu na teritoriji opštine Žitište, imaju pravo da u toku sledeće nedelje borave u dežurnim vrtićima po režimu boravka iz Ugovora.

Roditelji su dužni da potrebe za boravkom dece u dežurnim vrtićima prijave vaspitaču grupe u kojoj je dete boravi tokom redovnog rada.

Molimo roditelje da u vrtić dovode samo zdravu decu, bez ikakvih simptoma prehlade (sekrecija, suzne oči...) . Ukoliko medicinsko osoblje vrtića ustanovi da dete nije potpuno zdravo, roditelji će biti pozvani da decu odvedu kući.

Predškolska ustanova će dalji rad organizovati na osnovu Odluke Osnivača, o čemu će korisnici biti blagovremeno obavešteni.

Comments powered by CComment