Gruja Petrol

Srpski Itebej - Restoran sa prenoćištem MS

MS kompleks u Srpskom Itebeju Vam pruža sve što vam je potrebno za udoban boravak, obuhvata restoran, svečanu salu za proslave, smeštajne objekte, salon lepote M studio u blizini se nalazi i benzinska stanica MS petrol a ukoliko je potrebno da organizujete konferenciju na raspolaganju vam je multimedijalna sala kapaciteta do 90 mesta koja poseduje svu odgovarajuću tehničko – tehnološku opremu.

Kada je reč o smeštajnim kapacitetima na raspolaganju su savremeno opremljene sobe i apartmani koji su dizajnirani tako da gostima pre svega obezbede udobnost, funkcionalnost i samim tim prijatan boravak. Tu su dva apartmana i 9 dvokrevetnih soba. Svaka soba je savremeno opremljena, klimatizovana, poseduje tv, wireless internet, a cene boravka su od 2.400,00 dinara u zavisnosti od kategorije smeštaja.
Ukoliko Vam je potreban odmor ili prijatan ambijent za obavljanje poslovnih aktivnosti kao i ukoliko Vam je potrebno mesto za organizovanje događaja od posebnog značaja, MS restoran sa prenoćištem u Srpskom Itebeju je pravo mesto za Vas.