Gruja Petrol

Otvoren renoviran PerSu market u Zrenjaninu

U subotu 20. oktobra, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Zrenjaninu na adresi Mihajlovački drum bb. Na oko 300 m2 prodajnog prostora, ova supereta nudi svojim potrošačima preko 5.000 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova, a tri SuPer kase omogućavaju brzu, laku i udobnu svakodnevnu kupovinu.

Na dan reotvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojnih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.  

“Iz ponude posebno izvdvajamo kvalitetno sveže meso domaćeg porekla, zdravo voće i povrće, ali i pekarske proizvode lokalnih proizvođača prepoznatljivog ukusa i kvaliteta. Mi osluškujemo potrebe naših potrošača i vodimo računa o njihovom zdravlju, zato smo im ponudu zdravih proizvoda u renoviranom PerSu marketu učinili dostupnijom.” -  poručuju iz PerSu marketa.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promocije i degustacije, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Za najmlađe je pripremljen poseban zabavni program - druženje sa Vilom Četkicom, veselim klovnom balondžijom, Mašom i Medvedom, dok je za dobru atmosferu i SuPer zabavu bio je zadužen DJ.