Gruja Petrol

Glasajte za projekat koji će finansirati kompanija NIS

Kompanija NIS pozvala je građane Žitišta da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno 2018“.

Projekti za koje građani mogu glasati su: 

Udruženje sportskih ribolovaca "KARAĐORĐEVO"
Uređenje i pošumljavanje površine oko sportskog ribnjaka u Banatskom Karađorđevu sadnjom 750 mladica raznog drveća i zelenila na površini oko sportskog ribnjaka u cilju stvaranja novog eko sistema.

Mesna zajednica Srpski Itebej
Uređenje parkovske površine obnavljanjem i uređenjem staza, postavljanjem klupa, kanti i kandelabera u cilju stvaranja adekvatnog prostora za očuvanje životne sredine i mesta za boravak najmlađih.

Udruženje građana „Moje parče Evrope“
Nabavka 10 kanti za smeće i 10 klupa u cilju opremanja parkovskih površina u naseljenim mestima Banatsko Karađorđevo, Hetin, Međa i Novi Itebej.

Građani mogu da glasaju putem sajta OVDE i na taj način doprinesu unapređenju kvaliteta života u svojoj zajednici. 

Program „Zajednici zajedno“ NIS sprovodi već deset godina s ciljem poboljšanja uslova života građana iz 12 gradova i opština u kojima kompanija posluje. Do sada je kroz ovaj program društveno odgovornog poslovanja kompanija uložila više od milijardu dinara za realizaciju preko 900 projekata, a ukupan budžet programa „Zajednici zajedno“ u 2018. godini je na nivou od 114,5 miliona dinara.Na ovaj način NIS pod sloganom „Budućnost na delu“ nastavlja sa aktivnostima na podršci lokalnim zajednicama širom Srbije, posebno kada je reč o mladima.