Gruja Petrol

Renoviran PerSu market u Žitištu - Nov izgled i asortiman

U subotu 25. avgusta, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Žitištu na adresi Cara Dušana 12. Sredili smo Vašeg omiljenog SuPer komšiju, kako bi Vam svakodnevna kupovina u njemu bila prijatnija i ugodnija - poručuju iz PerSu marketa

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koje su svojim prisustvom uveličale ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promocije i degustacije, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Novina u ponudi PerSu marketa je sveže meso u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, ali i uvek svežeg voća i povrća po SuPer cenama.

Na teritoriji opštine Žitište objekti PerSu marketa su renovirani u Banatskom Karađorđevu, Ravnom Topolovcu, Banatskom Dvoru, Torku, Žitištu i Novom Itebeju a u planu je i reotvaranje marketa u Tordi 28. avgusta i Banatskom Višnjićevu 18. septembra.