Gruja Petrol

KONCERTI POZNATIH BENDOVA U BANATSKOM KARAĐORĐEVU

Pozitivna promena u proteklih par meseci je da se u Banatskom Karađorđevu nakon dugog niza godina organizuju koncerti poznatih bendova u sali Doma kulture.

Mladi iz Karađorđeva i okoline, a i oni stariji konačno imaju priliku da slušaju popularne izvođače, a kako čujemo interesovanje za svaki novi koncert je sve veće i veće.

Meštanin ovog mesta Bojan Jakšić i par drugara koji mu pomažu u organizovanju muzičkih događaja kažu da je bila potreba da se koncerti održavaju u samom mestu jer su do sada mladi morali da putuju u druga mesta koja su dosta udaljena od Karađorđeva.

"Interesovanje je veliko, dobijamo poruke gotovo svakodnevno sa pitanjima kada će biti neki naredni koncert. Oduševljeni smo posetom u prethodna dva koncerta a možemo reći da uskoro će biti još jedan koncert pre gostovanja Nina Šemića koji je planiran za 29. jun odnosno za slavu sela. Ulaz je za sve posetioce besplatan. Veliku zahvalnost dugujemo Mesnoj zajednici "Banatsko Karađorđevo" koja nam je omogućila prostor sale Doma kulture za održavanje." - kaže Bojan za portal Žitište Online.