Gruja Petrol

Gomex obaveštava o novim promenama radnog vremena

U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno daljem razvoju situacije, kompanija Gomex d.o.o. obaveštava o novonastalim odlukama.

Kompanija Gomex vas obaveštava o novim promenama u radnom vremenu naših objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.

Radno vreme svih Gomex‐ovih malorodajnih objekata će do daljnjeg biti sledeće: od ponedeljka do subote od 7h do 15h i nedeljom od 08h do 15h.

Počevši od nedelje 29.03. kompanija Gomex povećava broj objekata koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65.godina u jutarnjim časovima od 4h do 7h. Biće ih ukupno 168 i spisak možete naći na našem sajtu www.gomex.rs ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom našem objektu.

Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača.

Takođe preporučujemo građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva platnena ili papirna zaštita koju ste improvizovali kod kuće.

I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani provođenjem dodatnih higijenskih mera i rocedura. U Gomex‐u snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

Comments powered by CComment