Gruja Petrol

Menjačnica ''BeeDream'' poklonila košarkašima Svetog Đorđa komplet dresova

Veliki istorijski uspeh, možda i ostvarenje sna, košarkaša iz Žitišta okupljenih u КК "Sveti Đorđe" nije samo ostavio neizbrisiv trag u istoriji našeg mesta i izazvao divljenje sportske, a ne samo košarkaške javnosti u Srbiji, već mnogo važnije pokazuje primer kako se iz malih i skromnih sredina može uspeti snagom volje i verom u snove.

U znak poštovanja prema velikom radu i ostvarenju sna, lokalna firma - menjačnica i uplatno mesto "BeeDream" (u prevodu Pčelin san , a pčela je simbol velikog rada) je poklonila košarkašima "Svetog Đorđa" komplet dresova, crvene boje (na radost) u želji da u njima ostvare što više pobeda.

Direktorica "BeeDream"-a Sonja Nešić je predala opremu predsedniku КК "Sveti Đorđe" Nikoli Pešutu i ponovila zadovoljstvo na dosadašnjem uspehu u želju da se oni nastave u budućnosti.

Zahvaljujući na vrednom poklonu i pomoći , predsednik kluba gosp. Pešut je obećao da će sportski duh i briga o podmlatku kluba kao osnov za buduće uspehe i dalje biti osnovni ciljevi rada kluba u budućnosti. Do novih pobeda kojima ćemo se zajedno radovati.

Comments powered by CComment