Gruja Petrol

Prijem za uspešne sportiste u opštini Žitište

Povodom nedavnih uspeha Aleksandre Rapaić, Zorane Nikolić, Danile Martinović i Tomislava Milića koji su osvojili zlatne medalje na državnim prvenstvima, u ponedeljak 17. juna u zgradi Opštine Žitište upriličen je prijem za ove uspešne sportiste.

Kikboksere i karatistkinju je ovom prilikom ugostio predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević zajedno sa svojim saradnicima. Prisutni su još bili Milan Zorić ispred Kik boks kluba "Spartanac" i Danko Đokić ispred karate klubova "Yuko" i "Karađorđevo". Aleksandra Rapaić je bila opravdano odsutna zbog učešća na pripremama.

Ovaj zaista sjajan uspeh nagrađen je u vidu dva poklona, besplatno letovanje u Bijeloj i vaučer u vrednosti od 12.000 dinara za kupovinu u sporstkoj prodavnici, ali što je još bitnije najavljen je i podstrek za budući rad ovih sjajnih sportista.

Ovim sportistima ponose se svi žitelji kao naše opštine tako i okoline jer su već uveliko poznati i na svetskoj sceni. U jednom su se svi složili a to je da oni svakako na najlepši mogući način prezentuju sredinu odakle potiču.

Comments powered by CComment