Gruja Petrol

Policijskoj stanici u Žitištu uručena nova oprema

Predstavnicima Policijske stanice u Žitištu, u sredu 12. juna uručena je na korišćenje oprema iz programa Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Žitište u vrednosti od 370.000,00 dinara.

Ovom prilikom uručena je oprema za obeležavanje mesta saobraćajnih nezgoda, laserski daljinomer, lampe, kupe, kao i dva nova najsavremenija alkometera (dregera) kao i ostala oprema koja je neophodna za vršenje uviđaja.

Primopredaji nove opreme su prisustvovali predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević, zamenik predsednika Đorđe Žuža kao i načelnik Policijske stanice Dragan Dragaš, načelnik Policijske uprave Zrenjanin Dragiša Vojnović i  komantir Policijske ispostave u Žitištu Ivan Radin.

"Ovu oprema se uručuje u cilju nastavka saradnje saobraćajne policije i Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Žitište radi podizanja nivoa bezbednosti građana. Saradnja je i do sada bila veoma dobra, nabavljali smo odrađena sredstava i nastavićemo to da radimo kako bi službenici policije lakše obavljali posao." - istakao je predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević.

 

 

Comments powered by CComment