Gruja Petrol

BEGEJ ZIMUJE NA DESETOM MESTU

Fudbaleri Begeja iz Žitišta, kao novajlije u Vojvođanskoj ligi "Istok" završili su jesen na desetom mestu sa 18 bodova, ali pre starta želje su bile nešto veće.

"Posle svega što nam se dešavala moramo da budemo zadovoljni, iako sam više očekivao. Letos je otišlo više fudbalera, bilo je i povreda i sve je to uticalo na rezultate i plasman" - kaže trener Dragan Jović.

Imali ste problema sa mlađim igračima?

"To je jedna od slabih tačaka. Najpre je povređen Umićević, a Nikolić zbog radnih obaveza, i Ćurčija zbog školskih, nisu mogli da treniraju"

Uoči prvenstva na operaciju ukrštenih ligamenata morao je i jedan od najboljih Slobodan Grbić?

"Očekivali smo da bude nosilac ekipe, ali povreda ga je onemogućila. Očekujemo da će moći da se pripremi za proleće i vrati u velikom stilu."

Begej je većini protivnika dobro parirao?

"Očekujem da ćemo na proleće biti još bolji i uspešniji a kako nam je cilj da ostanemo u ovom rangu nastojaćemo da se još bolje pripremimo" - jasan je Jović.

Napadač Robert Bakoš izrazio je želju da karijeru nastavi u zrenjaninskom Radničkom?

"Razumemo želju Bakoša da napreduje i dozvolili smo mu da pređe u Radnički. Očekujemo da će saradnja biti nastavljena i već smo razgovarali sa nekoliko mlađih igrača srpskoligaša da dođe na pozajmicu u Begej što bi nama mnogo značilo" - kaže predsednik Goran Radaković.

Izvor: Sportski žurnal