Gruja Petrol

ZORANA NIKOLIĆ ZLATNA KRALJICA RINGA

Zorana Nikolić, članica Bokserskog kluba Petrovgrad i reprezentativka Srbije u ženskom olimpijskom boksu osvojila je prvo mesto na juniorskom međunarodnom turniru Kralj i kraljica ringa koji je održan u slovačkom gradu Klin.

Zorana je u polufinalu pobedila domaću bokserku, Slovakinju dok je u finalu bila bolja od reprezentativke Češke.

– Naravno da smo svi u klubu veoma ponosni na Zoranu…Potvrdila je talenat i odličan rad… – istakao je nekadašnji proslavljeni bokserski as i šampion Milan Piperski, trener i prvi čovek Boks kluba Petrovgrad, uz napomenu:

– Nastavljamo sa nizom dobrih rezultata u kontinuitetu, intenzivno radimo na upisu novih članova, koji je besplatan za sve dečake i devojcice, kao i na organizacij dogadjaja koji će se održati u subotu 23.decembra u Kristalnoj dvorani, sa početkom u 18 časova. Bokserski klub Petrovgrad kao tehnicki organizator, uz saradnju grada Zrenjanina i Bokserskog saveza Srbije organizuje bokserski spektakl na kojem će učestvovati svi najtalentovaniji bokseri Srbije a planiran je i meč reprezentacije protiv novinarske selekcije mladih boksera. To će ujedno biti test za predstojeću sezonu na međunarodnoj sceni bokserske reprezentacije, na kojoj Bokserski savez Srbije planira prisutnost i konkurentnost na evropskoj i svetskoj sceni. Valja istaći da je kompletno rukovodstvo BSS promenjeno i sada je na čelu Saveza Nenad Borovčanin koji ima jasnu viziju revitalizacije bokserskog sporta u Srbiji – naglasio je Milan Piperski, koji se takođe nalazi u selektorskom timu reprezentacije Srbije

Izvor: www.sportinfo.rs