Gruja Petrol

Fitnes vežbanje u Torku i Banatskom Karađorđevu

Treninge vodi Iljana Geca iz Torka koju smo kontaktirali i koja nam je prenela kako je došla na ideju da proba u svom selu da animira žene da počnu da treniraju.

- Na ideju da držim treninge u mom rodnom mestu, Torku, došla sam kroz razgovor sa prijateljicom koja mi rekla kako joj je veliki problem što mora da ide u Zrenjanin kako bi išla na trening, kako to voli i želi, ali da planira da odustane... Rešila sam da probam da animiram dame iz mog sela i da pozovem sve koje su zainteresovane na jedan probni trening, odziv je bio više nego dobar. U martu sam to pokrenula i već sam imala oformljenu grupu koja sada broji 20 članica koje čine ne samo žene iz Torka već i iz Žitišta.

- Napredak je već evidentan, prepoznale su moju želju da zajedno dođemo do rezultata ali i da se kroz trening družimo, atmosfera je moram reći više nego prijatna i vlada pozitivna energija.

- Ovom prilikom pozivam sve žene koje žele da treniraju sa nama i da poboljšaju svoje fizičke performanse da nam se pridruže. Termini u Torku su – ponedeljak, sreda i petak od 19h, a Banatsko Karađorđevo - ponedeljak, sreda i petak od 20.30h. Možete me kontaktirati na FB profilu OVDE.

Comments powered by CComment